Sebaláska

Veľa žien sa sťažuje, že si ich ich muži nevšímajú. Že po svadbe, možno po pôrode detí prichádza nezáujem.

Prečo tomu tak je? Pôvod môže byť u každého iný, no globálne veľmi podobný.

V prvom rade, nám tento nezáujem ukazuje na našu nízku sebahodnotu a v podvedomí skryté presvedčenie, že ja si lásku nezaslúžim. Takúto informáciu si prinášam zo svojho detstva. Aj keď nás naši rodičia milovali, sami neboli vedomými rodičmi a mali dosť bolestí z vlastného detstva. Často svoju lásku podmieňovali. Buď dobré dievčatko, musíš požičať hračku, nesmieš plakať, to musíš vydržať a podobne. Zažili sme, že ak sme plnili ich predstavu bolo všetko v poriadku. Ako náhle sme prejavili svoje skutočné pocity a potreby, prišla kritika, chlad, alebo dokonca poníženie.

Podmienečná láska, nás naučila že keď sme dobré, poslúchame a nič nechceme, vtedy sme milované, alebo akceptované. Avšak ak prejavíme bolesť, smútok, hnev, alebo niečo vyžadujeme sme odmietnuté a ostávame samy.

Všetko čo sa nám v živote deje, si priťahujeme sami. A to hlavne na nevedomej úrovni. Toto spôsobuje, že si do života pritiahnem presne partnera, pre ktorého nieje v poriadku keď prejavím emócie, alebo niečo chcem ja. A tak sa opakuje scenár z detstva a cítime sa vo vzťahu samé a nemilované.

Väčšine z nás sa nám dialo, že naši otcovia nás síce mali radi, ale netrávili s nami čas a nezaujímali sa o naše pocity, neprejavovali nám pozornosť. Alebo tam neboli vôbec. Pre malé dievčatko, je otec informáciou o mužstve globálne a tak sa naučíme, že muži tu pre nás nie sú. A tak vyrazíme do sveta a pritiahneme muža, ktorý od nás bude utekať. Alebo tam síce bude, ale bude duchom neprítomný, na mobile, alebo na pive. Ako náš otec, ktorý si sadol pred telku po príchode z krčmy.

Čo ale s tým mi môžeme urobiť?

To prvé na čom pracujem so ženami na terapiách je sebaláska. Netreba riešiť vzťah, alebo výmenu partnera pokiaľ moje malé dievčatko vo vnúutri neverí, že aj práve ja môžem byť milovaná a videná. Odísť zo vzťahu v tomto stave stave, znamená že si pritiahnem len ďalšieho partnera, ktorý mi potvrdí, že ja si lásku nezaslúžim.

Ak preliečime zranenia z detstva a z hĺbky duše uveríme v to, že sme krásna výnimočná a lásky plná žena hodná všetkej lásky sveta len za to, že sme.

Naša sebahodnota z nás začne vyžarovať skrz každú bunku nášho tela.

Druhí ľudia sú odrazom nášho vzťahu k samej sebe

Takže žena, ktorá si je vedomá svojej hodnoty, vyžaruje zdravú sebaistotu a lásku samej k sebe, okamžite začne priťahovať do života viac lásky a pozornosti od ľudí naokolo. Je veľmi časté, že po takomto prerode, okamžite naskočí aj partner a začne žene odrážať lásku a záujem, ktorý potrebuje.

Ak je partner uzavretý, akejkoľvek zmene a má hlavu stále schovanú v piesku, takáto žena dokáže veľmi ľahko pritiahnuť do života muža na rovnakej vlne, s ktorým sa môžu vzájomne vidieť a budovať zdravý vzťah v rovnováhe. Ako terapeutka, som vytvorila webseminár Žena Alchymistka života. Do ktorého som vložila svoje skúsenosti z dlhoročnej práce so ženami. Na prebúdzaní ich sebalásky, sexuality a ich jedinečného potenciálu.

Vo webseminári okrem prednášok na témy, ako sebaláska, sexualita, komunikácia vo vzťahu, potenciál, deti….nájdete aj nástroje zamerané na prehĺbenie svojej sebahodnoty a transformačnú meditáciu, s ktorou si môžete energeticky čistiť dôležité udalosti, ktoré vás čakajú, alebo náročné vzťahy vo vašom živote.

https://stebou.sk/webseminar-alchymia-zeny/

S láskou Martina Mab Junga

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů